Last van een verstopping van uw riolering in Barendrecht?

Heeft u last van onaangename geuren in uw badkamer? Of spoelt uw toilet niet goed door? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopping van uw riolering. In Barendrecht en de omgeving van Barendrecht staat Folstra B.V. voor u klaar. Wij hebben vakmannen in dienst met jarenlange ervaring en pakken iedere rioleringklus met beide handen aan. Onze vakmannen sporen de oorzaak van de stankoverlast of verstopping in uw riolering vakkundig op. U zult geen overlast ondervinden van onze werkzaamheden. Wij laten uw woning altijd netjes achter.

Onze overige diensten in Barendrecht

Wij zijn in Barendrecht niet alleen uw expert op het gebied van riolering. Maar u kunt ons ook inschakelen voor al uw overige loodgieterswerkzaamheden. Onze vakmannen kunnen al uw problemen in en rondom uw huis verhelpen. Staat er water in uw kelder? Of is uw dakgoot verstopt? Wij pakken deze klussen met beide handen aan en zorgen voor een gepaste oplossing. Geen van deze problemen is onbekend voor onze vakmannen. Wij beschikken over de juiste gereedschappen en maken gebruik van de modernste technieken. U zult dankzij onze experts in de regio Barendrecht snel van het probleem zijn verlost!

Riolering verstopt in Barendrecht? Neem contact op

Onze rioolservice staat in de regio Barendrecht 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om alle soorten riolering, afvoeren en leidingen te ontstoppen, te reinigen en te repareren. Geen klus is te groot voor ons! Mocht u meer willen weten over de riolering diensten die wij u aanbieden? Of wilt u in Barendrecht een afspraak maken met een van onze vakmannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 010 - 600 11 96Een medewerker van ons staat u graag te woord. U kunt er ook voor kiezen om uw vraag via ons contactformulier te stellen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.