Uw expert op het gebied van riolering in Schiedam

Heeft u in Schiedam last van een verstopte riolering of afvoer? Folstra B.V. is uw redder in nood, omdat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staan. Wij weten hoe vervelend een verstopping van uw afvoer is en komen altijd met een passende oplossing. Bij ons bent u verzekerd van zo min mogelijk overlast en is uw riolering snel gereinigd. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van uw riolering. Wij maken gebruik van een verenmachine met verschillende koppen. Hiermee kunnen we uw leidingen met een zeer kleine diameter ontstoppen. Mocht het reinigen van uw riolering niet lukken met een verenmachine, dan maken wij gebruik van een hogedrukreiniger.

Riolering aanleggen in Schiedam

U kunt ons niet alleen inschakelen voor het ontstoppen en reinigen van uw riolering. Wij zijn u graag van dienst als u in uw nieuwbouw woning riolering wil laten aanleggen. Maar ook wanneer uw riolering aan vervanging toe is staan wij voor u klaar. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met het plaatsen en vervangen van riolering. Zo weten wij dat een goed werkende riolering al begint bij het aanleggen ervan. Onze rioolspecialisten zullen daarom van begin tot eind betrokken zijn bij de bouw van uw woning, om zo het aanleggen van uw rioolsysteem in goede banen te leiden.

Contact

In de regio Schiedam zijn wij uw expert op het gebied van riolering. Zoekt u een betrouwbare specialist om uw riolering aan te leggen? Wilt u een afspraak maken voor het ontstoppen van uw riolering? Of vrijblijvend een offerte aanvragen voor het reinigen van uw afvoer? Vul dan ons contactformulier in, een medewerker neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons daarnaast ook dagelijks bereiken door te bellen naar 010 - 600 11 96. In het geval van nood kunt u zelfs 24 uur per dag bij ons terecht.