Verstopping Rotterdam

Voor een verstopping in Rotterdam, staat Folstra B.V. voor u klaar. Of het nou gaat om de keukenafvoer, de douche of het toilet; we realiseren de gewenste oplossing. Zo ervaart u snel weer het comfort van een rioleringsstelsel die moeiteloos functioneert. Er is niks vervelender dan een niet werkend riool. Lees wat we voor u kunnen betekenen.

Verstopping Rotterdam technieken

Een verstopping in Rotterdam is niet het enige probleem dat kan spelen rond uw riool, maar het zorgt doorgaans wel voor de meeste overlast. Water dat blijft staan of zelfs omhoog komt zorgt voor rioolstank in huis en kan zelfs lekkages tot gevolg hebben. De ene situatie heeft meer urgentie dan de andere, maar het liefst willen we natuurlijk zo snel mogelijk af van een verstopping. Folstra B.V. biedt u daarom ook graag haar 24-service aan om snel vervelende problemen met uw riolering te verhelpen. Wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent!

Met betrekking tot de riolering kunnen we nog veel meer voor u betekenen. Naast het riool ontstoppen voeren we onder meer de volgende werkzaamheden uit:

  • Rioolreiniging in brede zin
  • Camera- of stankdetectie
  • Aanleg riolering of herstel

Periodiek onderhoud van de riolering is aantrekkelijk, want zo voorkomt u mogelijke problemen die zich aan het opbouwen zijn. Heeft u bijvoorbeeld een vermoeden dat het water minder goed wegloopt of hoort u het leidingwater borrelen? Bekijk dan of een rioolreiniging iets voor u is. Zoekt u een allround rioleringsbedrijf, werkzaam in Rotterdam? Dan bent u bij Folstra B.V. op de juiste plek. Met ruim 18 jaar aan ervaring weten onze rioleurs van de hoed en de rand.

Verstopt riool Rotterdam verhelpen

Een verstopping in Rotterdam kan iedereen overkomen. Uit ervaring weten onze medewerkers hoe vervelend een verstopping kan zijn. Zo behoort een werkende toiletafvoer thuis is elk huishouden. Wij lossen in de regio Rotterdam snel elke verstopping op vakkundige wijze voor u op, nadat we het probleem hebben gelokaliseerd. Mochten wij niet direct de oorzaak van de verstopping vinden, dan kunnen wij met behulp van een camera inspectie uw riolering bekijken. Zo komen we altijd achter de oorzaak en kunnen u vervolgens van tips voorzien om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen. Wij beschikken ook over de mogelijkheid om een rookdetectie uit te voeren. Sommige rioollekkages zijn zo klein dat deze met het blote oog of rioolcamera niet te zien zijn. Door milieuvriendelijke rook in uw riolering te blazen en te kijken waar de rook ontsnapt kunnen zelfs de kleine lekkages gedetecteerd worden.

Uw rioolspecialist, werkzaam in Rotterdam, staat dag en nacht voor u klaar bij acute problemen, zoals een verstopping. Maak gebruik van onze 24-uurs service door te bellen naar 010 - 600 11 96. Heeft u minder spoed maar wilt u wel graag in contact met ons komen kunt u ook het contactformulier invullen.

Verstopping Rotterdam gesproken tekst