Badkamer ontstoppen

Het is de bedoeling dat de badkamer in uw woning een prettige ruimte is, waar u zich kunt opladen voor een nieuwe dag of waar u juist optimaal kunt ontspannen. Een verstopping kan dit gevoel echter ernstig verstoren.

Door uw gehele badkamer loopt leidingwerk, wat betekent dat een verstopping vrijwel overal kan ontstaan: in de afvoer van uw wastafel, toilet, douche of bad, of dieper in de riolering. Verstoppingen in de badkamer ontstaan vaak door het wegspoelen van grote hoeveelheden shampoo, douchegel en scheerschuim, hierdoor slibben de leidingen langzaam dicht. In combinatie met plukken haar of bijvoorbeeld dameshygiƫne leidt dit al snel tot een blokkade.

Ontstoppen van sanitair in Rotterdam

Beginnende verstoppingen kunt u vaak zelf verhelpen met behulp van de zogenaamde ‘plopper’ of met behulp van kokend water en soda. Een ernstige verstopping in de badkamer kunt u echter beter overlaten aan specialist. In Rotterdam en omgeving hebben wij veel ervaring met ontstoppen.

Ontstoppen in de badkamer gebeurt vaak door middel van hoge waterdruk, waarmee het leidingwerk wordt schoongespoten. Dichtgeslibde leidingen kunnen ook worden schoongefreesd met onze mechanische veermachine. Welke methode we inzetten wordt pas ter plekke duidelijk en hangt af van de specifieke situatie in de badkamer. U kunt ons bereiken op 010 - 600 11 96 of door ons contactformulier in te vullen.