Camera inspectie in Rotterdam

Heeft u herhaaldelijk te maken met slecht weglopend water door de afvoer of daadwerkelijke verstoppingen, dan kan een camera inspectie het euvel voor u achterhalen. Ook wanneer er in huis een rioollucht hangt, hetgeen een indicatie voor rioolproblemen is, kan een inspectie van de riool uitkomst bieden. Wat kunt u verwachten van een camera inspectie?

Camera inspectie is praktisch

Wij zijn dé specialist in riool- en camera inspectie in Rotterdam en omgeving. Om te traceren waar rioleringsproblemen zich voordoen, bieden wij u de mogelijkheid om een visuele- of stankdetectie te verrichten. Op deze manier wordt nauwkeurig in kaart gebracht wat de oorzaak is van uw verstopping of stankprobleem. Twijfelt u over de kwaliteit van uw riool? Vraag dan snel een camera inspectie in Rotterdam aan.

Voordat we een rioolreiniging uitvoeren kunt u ook gebruik maken van een camera inspectie. Lees waarom!

Met een speciale camera kunnen wij problemen in uw afvoersysteem lokaliseren en in beeld brengen. Riool en leidingen kunnen op deze manier op afstand een inspectie krijgen. Wij zetten hiervoor robotcamera’s in, welke haaks op de buiswand opnames maken. De inspectie wordt uitgevoerd door gecertificeerde inspecteurs. Desgewenst krijgt u de onderzoeksresultaten op videoband. Een camera inspectie van uw riolering in Rotterdam bespaart u veel graaf- en breekwerk.

Camera inspectie én stankdetectie

Heeft u last van rioollucht in uw huis of uw bedrijf? Wij kunnen voor u een stankdetectie uitvoeren volgens een rookmethode. Een rookgenerator wordt door middel van een slang aangesloten op uw riool. Een ventilator blaast de rook in de leiding, waardoor er overdruk ontstaat. Nu kunnen scheuren en gaten in leidingen gemakkelijk opgespoord worden door simpelweg te kijken waar er rook tevoorschijn komt. Want op de plekken waar de rook tevoorschijn komt, kunnen dus ook onaangename geurtjes uw pand binnenkomen. Zo lossen we hardnekkige problemen effectief op.

Camera inspectie laten uitvoeren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een camera inspectie in Rotterdam? Doe dan een beroep op de specialisten van Rioolgroep. Wij zorgen er niet alleen voor dat langdurige problemen worden gespecificeerd, maar dat deze ook blijvend worden hersteld. Neem contact op door te bellen naar 010 - 798 00 47. Wij helpen u graag verder.