Ontstoppen Rotterdam

De riolering en afvoer in huis zijn essentieel voor een goede doorvoer van overtollig afvalwater. Mocht u te maken krijgen met een verstopping, dan kunt u vertrouwen op onze professionele service; wij ontstoppen iedere afvoer waar nodig. Zeker wanneer het toilet of de keukenafvoer blokkeert is het prettig om snel weer op weg te worden geholpen! Voor het ontstoppen van de afvoer of riolering zijn we u daarom graag van dienst.

Ontstopping Rotterdam afvoer

We ontkomen er bijna niet aan dat de afvoer in huis eens verstopt. Dit kan diverse redenen hebben; het ophopen van vette etensresten, het achterblijven van haar in de doucheput of het gebruik van shampoos. Een kleine verstopping is gelukkig zelf op te lossen, maar mocht u te maken krijgen met een hardnekkige verstopping, dan is het verstandig om een beroep te doen op onze ontstoppingsdienst in Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat uw afvoer wordt vrijgemaakt en de riolering wordt ontstopt. Dit kunt u al dan niet in combinatie met een rioolreiniging laten uitvoeren. Op welke plekken kan een verstopping ontstaan?

  • Keukenafvoer en gootsteen
  • Toilet of fonteintje
  • Regenpijp/hemelwaterafvoer
  • Riool ontstoppen

Binnen onze methode verzekeren we u zo min mogelijk overlast, want wij weten dat een verstopt riool en rioollucht heel erg onprettig zijn. Het ontstoppen van uw riolering of afvoer doen wij met behulp van verenmachine met verschillende koppen. Hiermee kunnen we leidingen met een kleine diameter ontstoppen. Wanneer het niet lukt om met een verenmachine het riool te ontstoppen, wordt er overgegaan op het gebruik van een hogedrukreiniger. Door geavanceerde technieken laten we uw afvoer en riolering weer als nieuw functioneren. Om er achter te komen waar de verstopping zit kan de Riool Direct Rioolontstoppingsbedrijf een rioolinspectie uitvoeren.

Ontstoppen met ontstoppingsveer

Ontstoppen Rotterdam spoeddienst

Heeft u last van een verstopping in uw riolering in Rotterdam? Neem dan contact op met de ontstoppingsservice van Riool Direct Rioolontstoppingsbedrijf. Wij zijn direct bereikbaar en streven naar hulp binnen 24 uur, maar vaak nóg sneller. Tijdens telefonisch contact op 085 - 106 14 41 maken wij zo snel mogelijk een afspraak om langs te komen. Geen zin om te bellen of wilt u een offerte? Maak dan gebruik van onze contactformulier. Voor ontstoppen van diverse afvoeren of de riolering in Rotterdam kunt u vertrouwen op onze rioolexperts.