Rioolinspectie Rotterdam

Een rioolinspectie biedt uitkomst bij terugkerende rioolproblemen. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld verstoppingen en rioollekkages. Met moderne apparatuur kunnen onze rioolspecialisten onderzoeken wat het probleem veroorzaakt. En minstens zo belangrijk waar het probleem zit. In het tijdperk voorafgaand aan de rioolcamera was het een stuk lastiger om problemen aan het riool te detecteren. Grote delen van de riolering moesten opgegraven worden om het rioolprobleem te achterhalen. Erg omslachtig natuurlijk voor de monteur, maar tevens gaat dit ook in de papieren lopen. Nieuwe methoden maken dit een stuk eenvoudiger en voordeliger.

Inspectie riool Rotterdam camera

Onze rioolexperts voeren dagelijks rioolinspecties uit met behulp van een rioolcamera. Een camera inspectie is tegenwoordig de meest gebruikte methode van inspecteren. Met een camera gaan wij uw riolering in. De camera maakt beelden welke wij boven de grond op een scherm kunnen bekijken. Verzakkingen, verstoppingen en grote rioollekkages zijn op deze manier zichtbaar zonder dat er graaf- of breekwerk nodig is. Vooral is het wel vaak nodig om een rioolreiniging uit te voeren. Zonder deze reiniging is het veel lastiger om problemen aan het rioolstelsel op te sporen.

Inspectie riool Rotterdam rookdetectie

U kunt onze vakmannen ook inschakelen als u te maken heeft met een rioollucht in huis. Rioollucht is niet altijd op te sporen met een camera inspectie. Een vervelende rioolstank kan al bij de kleinste rioollekkages ontstaan. Deze kunnen wij niet met een camera (of het blote oog waarnemen). Met een rookdetectie is dit toch zonder hak- en breekwerk op te sporen. Een (milieuvriendelijke) rook brengen wij in de riolering aan. Het riool hoort natuurlijk niet te lekken. Op de plek waar de rook ontsnapt zit een lekkage. Een relatief eenvoudige manier, maar uiterst effectief om zelfs de kleinste lekkages vast te stellen. Vervolgens overleggen wij met u wat het beste gedaan kan worden. Soms een plaatselijke rioolreparatie, maar ook een rioolrenovatie is mogelijk.

Rioolinspectie Rotterdam contact

Heeft u te maken met structurele problemen aan het riool? Wilt u graag weten wat de staat van uw riolering is? Of wilt u het rioolstelsel juist in kaart brengen? Neem dan meteen contact op met Folstra B.V.. Onze rioolspecialisten zijn u graag van dienst in Rotterdam en omgeving. Wij geven u graag uitleg over de mogelijkheden en voordelen van een rioolinspectie. U kunt ons bellen op 010 - 600 11 96 en meteen een afspraak maken. Maar ook via ons online contactformulier kunnen we iets met u gaan plannen.