Rioollekkage Rotterdam

Rioollekkage ontdekt u vaak doordat u een penetrante rioollucht in huis heeft. Maar ook een verstopping kan leiden tot een rioollekkage. Hoe dan ook geeft het overlast. De vakmannen van Folstra B.V. kunnen u helpen bij het verhelpen van al uw rioolproblemen. Hoe eerder u hulp inschakelt hoe kleiner u de kans maakt op verdere vervolgschade. En natuurlijk zit u dan ook minder lang met de overlast. Met onze ruim 17 jaar ervaring zijn we de aangewezen rioolexpert, werkzaam in Rotterdam en omgeving.

Rioollekkage Rotterdam camera inspectie

Heeft u last van signalen die kunnen duiden op een rioollekkage? Hierbij moet u denken aan rioolstank, verstopping of rioolvliegjes. Is het verstandig om het probleem op te gaan sporen. Folstra B.V. kan voor u een rioolinspectie uitvoeren. Door middel van een camera inspectie kunnen wij real-time beelden van uw riolering maken. Op het scherm kunt u met de monteur meekijken met de beelden. Problemen die rioollekkage kunnen veroorzaken zoals verstoppingen, verzakkingen of bijvoorbeeld wortelgroei kunnen zo opgespoord worden.

Lekkage riool Rotterdam rookdetectie

Een rioollekkage kan echter ook al ontstaan door de kleinste scheurtjes in uw riolering. Deze zijn niet te zien met het gewone oog. Ook een camera inspectie zal dan niet helpen. Gelukkig is er een andere methode die deze lekkage kan detecteren. Door middel van een rookdetectie is dit mogelijk. Het riool hoort een gesloten systeem te zijn. Door er milieuvriendelijke rook in de blazen en te kijken waar de rook ontsnapt kan de lekkage opgespoord worden. Als de lekkage is gevonden kunnen wij overgaan op reparatie of renovatie.

Rioollekkage Rotterdam 24/7 service

Bij een rioollekkage is het belangrijk om snel te handelen. Schade kan namelijk snel groter worden als hier niks aan doet. Niet alleen de schade aan uw riolering zal toenemen, ook uw inventaris en woning lopen zo onnodig risico. Wij helpen u graag om snel voor een oplossing te zorgen. Door onze 24-uurs service kunnen wij snel op rioolproblemen anticiperen. U kunt ons altijd bereiken op 010 - 600 11 96. Ongeacht het tijdstip, wij doen er alles aan om zo snel mogelijk bij u op locatie te zijn. Wilt u wel graag contact maar heeft het geen spoed of wilt u liever niet bellen? Vul dan even ons contactformulier in. Voor rioollekkage in Rotterdam en omgeving kunt u rekenen op de vakmannen van Folstra B.V..