Rioolrenovatie Rotterdam

Rioolrenovatie is iets wat vroeg of laat moet gebeuren. Natuurlijk kunt u zelf het nodige doen om de levensduur van uw riolering te vergroten. Maar uw riool werkt dagelijks hard om al uw afvalwater (met vaak nog veel meer zaken) af te voeren. Uw riolering is eigenlijk constant aan slijtage onderhevig. De rioolexperts van Folstra B.V. kunnen door middel van een rioolinspectie de staat van uw riolering bepalen. Bij terugkerende problemen is het verstandig om hier een vakman naar te laten kijken. Bel hiervoor met 010 - 600 11 96.

Rioolrenovatie voorkomen

Wanneer u het riool goed laat onderhouden kunt u een rioolrenovatie uitstellen en soms zelfs voorkomen. Vet, zeker in combinatie met etensresten, blijven aan de binnenzijde van uw riolering plakken. Na verloop van tijd zorgt dit voor een verstopping. Begrijpelijkerwijs wordt er geprobeerd om zelf het riool te ontstoppen. Dit is echter niet zonder risico. Bij verkeerd gebruik van bijvoorbeeld een ontstoppingsveer bestaat er een kans op een rioollekkage. Ook komen wij helaas bij veel mensen over de vloer die chemische ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt. Niet alleen is dit slecht voor het milieu maar dit is ook schadelijk voor uw rioolstelsel. Deze ontstoppingsmiddelen kunnen makkelijk achterblijven in bijvoorbeeld uw sifon(zwanehals). Het is een kwestie van tijd dat dit zich door het PVC heen vreet met alle gevolgen van dien.

Door regelmatig een rioolreiniging uit te laten voeren kunt u verstoppingen voorkomen. En zorgt u tevens voor een langere levensduur van uw riool. In Rotterdam en omgeving kunt u Folstra B.V. inschakelen om uw riool te laten reinigingen en te ontstoppen.

Riool renoveren Rotterdam

Weet u dat een oud rioolstelsel heeft en wilt u graag weten in wat voor staat deze verkeert? Of heeft u te maken met steeds terugkerende rioolproblemen? Met een camera inspectie kunnen wij zonder hak- en breekwerk uw riolering bekijken. Afhankelijk van wat wij vinden geven wij u een advies en indien gewenst een offerte. Ongeacht het rioolprobleem dat u heeft, kan Folstra B.V. u helpen. In Rotterdam en omgeving kunt u op ons rekenen. Wij komen altijd met een passende oplossing. Dit in combinatie met onze 24-uursservice maakt ons tot het rioolbedrijf in de omgeving. U kunt ons bereiken op 010 - 600 11 96 of door ons contactformulier in te vullen.