Rioolvliegjes Rotterdam

Rioolvliegjes zijn eigenlijk altijd het gevolg van een rioollekkage. Wanneer u stilstaand water in bijvoorbeeld de kelder heeft staat kan dit het aantal rioolvliegjes, ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd, explosief toenemen. Stilstaand water gecombineerd met een donkere ruimte is namelijk de ideale broedplaats voor deze vliegjes. Deze latrinevliegjes dragen vervelende bacteriƫn en schimmels. Het bestrijden ervan is dan ook noodzakelijk.

Rioolvliegjes bestrijden Rotterdam

Om van rioolviegjes af te komen moet het grondig aangepakt worden. Enkel het bestrijden van de motmuggen zal niet tot een blijvende oplossing leiden. Als er organisch materiaal aanwezig is zullen de rioolvliegjes snel weer terugkomen. Het probleem moet echt bij kern aangepakt worden. Door middel van een camera inspectie kunnen de ervaren vakmannen van Riool Direct Rioolontstoppingsbedrijf de oorzaak opsporen. In veel gevallen is een verstopping, breuk of scheur aan de riolering de oorzaak. Voorafgaand aan een camera-inspectie adviseren wij altijd om eerst een rioolreiniging uit te voeren. Dit verkleint niet alleen de kans op toekomstige verstoppingen en is tegelijkertijd een manier van ontstoppen. Het is ook nodig om de binnenkant van de rioolbuizen goed te kunnen zien.

Veel mensen zoeken naar een ongediertebestrijder om rioolvliegjes te bestrijden. Dit zal enkel voor een korte periode effect hebben. Een vakkundige ongediertebestrijder zal u dan ook na de bestrijding doorverwijzen naar een rioolbedrijf of lekdetectiespecialist. Deze kunnen de locatie van het lek opsporen. Niet elk lekdetectiebdrijf zal ook een reparatie uitvoeren. Bij een rioolexpert bent u dus beter af.

Rioolvliegjes zijn meestal een teken dat er een lekkage zit in uw riolering. De motmuggen zijn immers niet zomaar uw woning binnengekomen. Wilt u rioolvliegjes bestrijden, dan moet de kern van het probleem aangepakt worden. Aarzel dus niet om een rioolexpert langs te laten komen. Die kan snel een lekdetectie uitvoeren, waardoor u snel weet waar de rioolvliegjes vandaan komen. Als er daadwerkelijk sprake is van een lekkage, kunnen er bovendien snel maatregelen worden genomen.

Motmuggen Rotterdam contact

Wilt u een vakkundige en permanente oplossing hebben voor de overlast van rioolvliegjes? Bel dan de rioolexpert van Riool Direct Rioolontstoppingsbedrijf. In Rotterdam en omgeving helpen wij u graag met al uw rioolproblemen, dus ook voor latrinevliegjes bestrijden. Bel nu met 085 - 106 14 41 en maak een afspraak. Maar door ons contactformulier in te vullen kunt u een afspraak regelen.