Rioolvliegjes Rotterdam

Rioolvliegjes zijn eigenlijk altijd het gevolg van een rioollekkage. Wanneer u stilstaand water in bijvoorbeeld de kelder heeft staat kan dit het aantal rioolvliegjes, ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd, explosief toenemen. Stilstaand water gecombineerd met een donkere ruimte is namelijk de ideale broedplaats voor deze vliegjes. Deze latrinevliegjes dragen vervelende bacteri├źn en schimmels. Het bestrijden ervan is dan ook noodzakelijk.

Rioolvliegjes bestrijden Rotterdam

Om van rioolviegjes af te komen moet het grondig aangepakt worden. Enkel het bestrijden van de motmuggen zal niet tot een blijvende oplossing leiden. Als er organisch materiaal aanwezig is zullen de rioolvliegjes snel weer terugkomen. Het probleem moet echt bij kern aangepakt worden. Door middel van een camera inspectie kunnen de ervaren vakmannen van Rioolgroep de oorzaak opsporen. In veel gevallen is een verstopping, breuk of scheur aan de riolering de oorzaak.

Veel mensen zoeken naar een ongediertebestrijder om rioolvliegjes te bestrijden. Dit zal enkel voor een korte periode effect hebben. Een vakkundige ongediertebestrijder zal u dan ook na de bestrijding doorverwijzen naar een rioolbedrijf of lekdetectiespecialist. Deze kunnen de locatie van het lek opsporen. Niet elk lekdetectiebdrijf zal ook een reparatie uitvoeren. Bij een rioolexpert bent u beter af.

Rioolvliegjes zijn meestal een teken dat er een lekkage zit in je riolering. De motmuggen zijn immers niet zomaar je woning binnengekomen. Wilt u rioolvliegjes bestrijden, dan moet de kern van het probleem aangepakt worden. Aarzel dus niet om een loodgieter langs te laten komen. Die kan snel een lekdetectie uitvoeren, waardoor je snel weet waar de rioolvliegjes vandaan komen. Als er daadwerkelijk sprake is van een lekkage, kunnen er bovendien snel maatregelen worden genomen.

Rioolvliegjes Rotterdam contact

Wilt u een vakkundige en permanente oplossing hebben voor de overlast van rioolvliegjes? Bel dan de rioolexpert van Rioolgroep. In Rotterdam en omgeving helpen wij u graag met al uw rioolproblemen, dus ook voor latrinevliegjes bestrijden. Bel nu met 010 - 798 00 47 en maak een afspraak. Maar door ons contactformulier in te vullen kunt u een afspraak regelen.