Toilet ontstoppen Rotterdam

Een verstopt toilet is vervelend en zorgt al snel voor enorm ongemak. Zeker als u maar één wc in uw woning heeft is het zaak om de verstopping zo snel mogelijk te laten verhelpen. In de regio Rotterdam staan onze specialisten daarom dag en nacht voor u klaar. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het ontstoppen van afvoer en riolering, wij zorgen ervoor dat ook uw toilet in een mum van tijd weer perfect werkt.

WC ontstoppen Rotterdam

Het ontstoppen van een WC is een vervelend klusje. Vanzelfsprekend kunt u hier onze specialisten voor inschakelen, wij zijn u graag van dienst in Rotterdam en omgeving. U kunt echter ook eerst zelf proberen de WC verstopping te verhelpen. Dit doet u allereerst door uit te sluiten dat er iets in het toilet is gevallen, waardoor het water niet meer weg kan lopen. Is dit niet het geval? U kunt gebruik maken van een ontstopper voor het wc ontstoppen. Het is niet aan te raden om chemische ontstoppingsmiddelen te gebruiken. WC ontstoppen met chemische middelen is niet alleen slecht voor het milieu. Het kan ook uw leidingen ernstig beschadigen. Als het met een plopper of azijn met baking soda niet werkt kunt WC ontstoppen het beste aan de vakman over laten.

Als de verstopping hierdoor niet verholpen wordt, bevindt de blokkade zich waarschijnlijk verder in de afvoer. U controleert dit door te kijken of het water uit uw wastafel of douche wel goed wegloopt. Gaat dit eveneens moeizaam, of is er sprake van geborrel? Dan is het verstandig om een rioolexpert in de arm te nemen. Er is dan namelijk sprake van een ernstiger probleem, en professioneel ontstoppen van uw riolering is nodig.