Verstopping in Rotterdam?

Willem Bijl Rioolreiniging is de specialist voor verstopping en het ontstoppen van uw riolering en afvoer in Rotterdam. Loopt uw gootsteen in uw keuken of badkamer niet langer door? Stroomt uw toilet over? Schakel dan onze vakkundige noodhulp in. Wij staan snel bij u op de stoep om de boel te komen ontstoppen.

In Rotterdam en omstreken zijn wij het aangewezen bedrijf voor iedere klus omtrent uw riolering. Naast het verhelpen van een verstopping in uw afvoer, toilet of riool, bent u ook bij ons aan het juiste adres voor andere werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan de aanleg en het onderhoud van riolering en leidingwerk.

Laat uw verstopping door een professional verhelpen

Iedereen die wel eens met een verstopping te maken heeft gehad, weet hoe vervelend dat is. Een verstopping in uw afvoer of riool veroorzaakt overlast door water en stank. Wij lossen in de regio Rotterdam snel uw verstopping op vakkundige wijze op, nadat we het probleem hebben gelokaliseerd. Mochten wij niet direct de oorzaak van de verstopping vinden, dan kunnen wij met behulp van een speciale rioolcamera uw riolering bekijken. Zo komen we altijd achter de oorzaak, en kunnen we u vervolgens ook van tips voorzien om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.

Uw rioolspecialist uit Rotterdam staat dag en nacht voor u klaar bij acute problemen, zoals een verstopping. Maak gebruik van onze 24-uurs service door te bellen naar 010 - 798 00 47.