Verstopping in Rotterdam?

Krijgt u te maken met een verstopping in Rotterdam, dan staan we bij Rioolgroep voor u klaar. Of hou nou gaat om de keukenafvoer, de douche of het toilet; we realiseren de gewenste oplossing. Zo ervaart u snel weer het comfort van een rioleringsstelsel die moeiteloos functioneert. Lees wat we voor u kunnen betekenen.

Verstopping als onderdeel van allround service

Een verstopping is niet het enige probleem dat kan spelen rond uw riool, maar het zorgt doorgaans wel voor de meeste overlast. Water dat omhoog komt of zelfs blijft staan zorgt voor vieze geurtjes in huis en zelfs lekkages. De ene situatie heeft meer urgentie dan de andere, maar het liefst willen we natuurlijk zo snel mogelijk af van een verstopping. Daarom zorgen we ervoor dat we overal in huis uw afvoer of riolering ontstoppen. Wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent!

Met betrekking tot de riolering kunnen we nog veel meer voor u betekenen. Naast het herstellen van verstoppingen voeren we onder meer de volgende werkzaamheden uit:

  • Rioolreiniging in brede zin
  • Camera- of stankdetectie
  • Aanleg riolering of herstel

Periodiek onderhoud van de riolering is aantrekkelijk, want zo voorkomt u mogelijke problemen die zich aan het opbouwen zijn. Heeft u bijvoorbeeld een vermoeden dat het water minder goed wegloopt of hoort u het leidingwater borrelen? Bekijk dan of een rioolreiniging iets voor u is. Zoekt u een allround rioleringsbedrijf in Rotterdam? Dan bent u bij Rioolgroep op de juiste plek.

Verstopping door een professional verholpen

Iedereen die wel eens met een verstopping te maken heeft gehad, weet hoe vervelend dat is. Een verstopping in uw afvoer of riool veroorzaakt overlast door water en stank. Wij lossen in de regio Rotterdam snel uw verstopping op vakkundige wijze op, nadat we het probleem hebben gelokaliseerd. Mochten wij niet direct de oorzaak van de verstopping vinden, dan kunnen wij met behulp van een speciale rioolcamera uw riolering bekijken. Zo komen we altijd achter de oorzaak, en kunnen u vervolgens van tips voorzien om eventuele problemen te voorkomen.

Uw rioolspecialist uit Rotterdam staat dag en nacht voor u klaar bij acute problemen, zoals een verstopping. Maak gebruik van onze 24-uurs service door te bellen naar 010 - 798 00 47.